Loading

Árak

A lenti árak magánszemélyekre vonatkoznak, a céges díjszabásokkal kapcsolatban kérlek keress minket elérhetőségeink egyikén!
Scroll Down

 

Személyes nyelvi coaching

A személyes Nyelvi Coaching során egy alapidőpont 2 x 45 perc, de ez igény szerint módosítható 60 percre is.

2 x 45 perc ára: 7500 Ft

60 perc ára: 5000 Ft

Normál nyelvoktatás

A normál nyelvoktatás során egy alapidőpont 2 x 45 perc, de ez igény szerint módosítható 60 percre is.

2 x 45 perc ára: 6200 Ft

60 perc ára: 4200 Ft

Üzleti coaching

A business coaching jelenleg Magyarországon a megfizethetetlen kategória, aminek nemigen látjuk értelmét. Ezért a magánügyfelek számára 14.000 Ft/órás alapáron dolgozunk alkalmanként – különleges/nagyon egyéni helyzetek esetén ez drágulhat, de nem ezen szeretnénk meggazdagodni.

Karriertanácsadás

A karriertanácsadás óránként 11.000 Ft-os áron történik – ez a tényleges tanácsadás része. Önéletrajzot és motivációs levelet (minden nyelven) szabott áron készítünk, mely önéletrajz esetén 10.500, motivációs levél esetén 7500 Ft-ot takar.

Jelentkezem

 

Jó, ha tudod:

Ha tudsz másokat, akik veled azonos célokkal rendelkeznek, és nagyjából azonos tudásszinten vagytok, akkor lehetőség van 1-3 fős kiscsoportos Nyelvi Coachingra/Nyelvtanfolyamokra, melyek díja kedvezőbb – a kiscsoportos árakért keress minket elérhetőségeink egyikén.

Magánszemélyek esetén az ülések/órák díját havonta előre kell fizetni, azaz azzal kell számolni, hogy egyszerre kb. 4 alkalom/óra díját kell fizetni.

A havi összesített díj attól függően változik, hogy hány hét van egy hónapban. (Nem átlag, hanem alkalmankénti áron dolgozunk, mely sajnos ezt is magával vonja.)

Csak előre kifizetett órát/tanácsadást áll módunkban megtartani.

Fizetésre készpénzben vagy átutalással van lehetőség, melyről minden esetben számlát adunk, melyhez szükséges a lakcím és a teljes név is, amelyre a számlát kiállíthatjuk.

Időpontok áthelyezésére, módosítására, adott esetben lemondására a foglalt időpont előtt min. 24 órával van lehetőség, havonta egy alkalommal. Amennyiben a lemondás nem történik meg időben, úgy az adott órák felszámolásra kerülnek.