Loading

Szolgáltatásaink

Scroll Down

Személyes nyelvi coaching

Témaspecifikus, személyre szabott idegen nyelvi képzés a napi munkádhoz.

Részletek

Hagyományos nyelvtanítás

Nyelvvizsgára készülőknek, vagy ha csak úgy frissíteni szeretnéd a nyelvtudásod.

Részletek

Üzleti coaching

Azoknak, akik úgy érzik, a munkájukban lenne szükség útmutatásra.

Részletek

Karriertanácsadás

Ha elakadtál az álláskeresésben.

Részletek

 

Személyes Nyelvi Coaching

 

Ha a nyelvtudásod egy meghatározott irányba szeretnéd fejleszteni, akkor a Személyes Nyelvi Coaching számodra a legmegfelelőbb opció.
A Személyes Nyelvi Coaching során egy vagy több nyelvi tréner támogat téged abban, hogy fejleszd az adott témát felölelő szókincset, és megtanuld azt használni, de ennél tovább is megyünk: konkrét, rád vonatkozó szakmai szituációkban támogatunk téged nyelvileg (azaz, ha például egy fontos tárgyalásra készülsz, valószínűleg azt ajánljuk, hogy 2-3 alkalommal vegyük át a meetingek általános szókincsét, 1-2 hasznosabb nyelvtani anyagot, majd készüljünk fel a te konkrét meetingedre).

Az ülések formája a te céljaidon és preferenciáidon alapszik. Mi alapból a heti 2 x 45 perces találkozókat ajánljuk a Helyszínek menüpont alatt megtalálható helyeken, de lehet, hogy a te esetedben hatékonyabb, ha meglátogatunk a cégednél, és megfigyeljük, hogyan végzel el különböző idegen nyelvű feladatokat, majd a látottak alapján egyeztetünk időpontot – ez gyakorlatilag a Helyzetfelmérő Interjú kiterjesztése, melynek a Személyes Nyelvi Coaching során egyébként is kiemelt szerepe van.

A Személyes Nyelvi Coaching előnyei:

Nem csak magát a nyelvet tanulod, hanem azt, hogy hogyan alkalmazd azt adott szituációkban
Magabiztossá válsz egy idegen nyelven
Rugalmasak a keretek: az órák formája, a helyszín, a gyakoriság, a támogatás szintje (részletesebb magyarázatok, esetleg csak konzultációk)

Neked való-e a Személyes Nyelvi Coaching?

Az alábbiakban találsz pár példát arra, hogy mikor lehet számodra a Személyes Nyelvi Coaching a legjobb lehetőség:

Idegen nyelvű prezentációt kell tartanod

Talán ez a legtipikusabb szituáció. Természetesen szeretnéd, ha a szaktudásod idegen nyelven is átjönne, és ha a kérdéseket pontosan és folyékonyan meg tudnád válaszolni. Mi segítünk abban, hogy hatékony és meggyőző prezentációt állíts össze, ill. gyakoroljuk veled, hogy a nagy napon meggyőzően tudd előadni.

Rendszeresen kommunikálsz idegen nyelven, akár szóban, akár írásban.

Gyakran tartasz idegen nyelvű meetingeket és jól esne, ha valaki feedbacket adna arról, hogy mennyire csinálod hatékonyan őket? Esetleg idegen nyelvű emailek százait küldöd ki naponta, és szükséged lenne egy kis iránymutatásra, hogy hogyan tudnád ezen készségedet még fejleszteni? Miért nem mutatod meg a leveleid nekünk? Hidd el, hatékony tanácsokat fogunk tudni adni mind nyelvi, mind kommunikációs szempontból.

Assessment centeren, vagy idegen nyelvű interjún veszel részt.

Ahogy a karriered során haladsz előre, elkerülhetetlen, hogy interjúkon, vagy ezek továbbfejlesztett formáján, ún. assessment centereken vegyél részt. A glo coachingnál szívesen gyakorlunk veled ilyen szituációkat, bevezetünk az assessment centereken alkalmazandó módszerekbe, legyen szó akár csoportos, akár prezentációs-önbemutató stb. feladatokról. Az állásinterjúkra való felkészítés pedig a személyes kedvencünk.

Vezető pozícióban vagy, vagy arra készülsz, és szükséged lenne mind szakmai, mind nyelvi útmutatásra.

A glo coachingnál szívesen átvesszük veled a vezetők számára tipikus témákat – hogyan adj hatékonyan feedbacket, hogyan kommunikálj asszertíven, hogyan tölts ki egy Personal Improvement Plant, vagy hogy hogyan állíts össze egy akciótervet – szakmai múltunkból fakadóan pedig nem csak a nyelvben, hanem sokszor az adott témában is fogunk tudni segíteni.

 

Árak

 

 

Hagyományos nyelvtanítás

 

Normál ütemben szeretnéd a nyelvtudásod fejleszteni? Nyelvvizsgára készülsz, vagy nyelvi érettségire? Esetleg úgy érzed, itt az ideje egy szimpla nyelvi frissítésnek, de nincs nagyon határozott célod? Akkor a normál nyelvtanítás való neked.

Normál nyelvóráinkról röviden:

Általában 90 perces magánórákat tartunk, melyeken csak a diák és a tanár van jelen, jól elszeparált helységben (nem másokkal együtt folyik a tanulás)
Legtöbbször általános angol és német nyelvvizsgákra való felkészítést csinálunk B1, B2-es és C1-es szinten: TELC, ECL, Origó, BME, ÖSD stb. nyelvvizsgából – ha más igényed van, jelezd előre!
 Szakmai (gazdasági/üzleti, kereskedelmi, idegenforgalmi) angol és német nyelvvizsgákra felkészítést B2-s és C1-es szinten vállalunk, BME, BGE, Corvinus, KITEX és Zöld Út nyelvvizsgákból
Ha érettségit (közép-, vagy emelt szintűt szeretnél), ebben is támogatunk
És akkor is, ha csak az örömszerzés kedvéért szeretnél nyelvet tanulni, esetleg egy frissítésre vágysz
Bár a legjobb az, ha heti szinten ugyanakkor találkozunk, mi – nyilván a többi diák igényeivel összevetve – tudunk és szoktunk is rugalmasak lenni időpontok tekintetében. Azaz azért, mert nem tudod előre, mikor érsz rá, ne fogd vissza magad!

Az órákról:

Bár a heti 90 perc az, ami a legtöbb ember esetében tartható szokott lenni, természetesen több órát is tudunk biztosítani – ill. ha úgy érzed, mi tudunk 60 perces periódusokban is gondolkodni. Nyelvóráinkon általában valamely könyv tematikája mentén haladunk, de ezt nyilván a diákra szabjuk – nem veszünk végig egy könyvet csak a teljesség kedvéért, főleg, ha egy nyelvvizsgára készülünk.

Azt, hogy van-e házi feladat, tudsz-e otthon készülni,  szeretjük előre megbeszélni – lehet így is és úgy is, de nekünk sokat segít az órára készülésben, ha tudjuk, mire számíthatunk 🙂

Árak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti coaching

 

Szeretnél megalapozott döntéseket hozni? Üzleti dilemmáid vannak, melyeket jó lenne valakivel nyíltan és őszintén megbeszélni? Vezető pozícióban vagy, de úgy érzed, nem vagy elég hatékony; vagy csak szeretnéd csapatod motivációját és teljesítményét növelni? Vagy vállalkozó, aki szeretne magasabb szintre lépni? Ezekben segíthet az üzleti coaching.

Az üzleti coaching mindezekben segíteni tud, méghozzá a benned és csapatod/vállalatodban rejlő potenciál kiaknázásával. A coaching során szakmai/vezetői képességeid és csapatod eredményességének fejlesztésében, új személyes/üzleti stratégiák kialakításában, ill. üzleti stratégiád kialakításában támogatunk maximálisan rád szabott módszerekkel és eszköztárral.

Hogyan néz ki egy üzleti coaching folyamat?

Felmérjük, hogy vállalatodnak vagy neked milyen téren van szükséged változásra, ill. melyek azok a területek, amelyek jelenleg is jól működnek
Priorizáljuk a célokat sürgősségük és fontosságuk tekintetében
Időhöz és konkrét lépésekhez kötött Akciótervet állítunk fel, melynek kereteiről közösen egyezünk meg
Nekilátunk a megvalósításnak, figyelemmel kísérjük az eredményeket, és azok függvényében változtatunk
A folyamat zárásaként kielemezzük az eredményeket ill. jövőbeni (fenntartható) célokat állítunk fel, és megünnepeljük a sikert.

Gyűjtöttünk neked pár tipikus üzleti coaching témát is:

Üzleti kihívások kezelése, döntéshozatali készség fejlesztése
Folyamatoptimalizáció (tervezés, üzleti, szervezési folyamatok)
Folyamatbevezetés, új projektek kezelése
Üzleti hatékonyság és eredményesség növelése
Work-life balance kialakítása, hatékonyabb időmenedzsment, hatékonyabb motiválási/teljesítménymérő rendszerek kialakítása, vezetői készségek fejlesztése stb.

 

Árak

 

 

Karriertanácsadás

 

Az álláskeresést nem kell tanulni, hiszen elég, ha elküldöm az önéletrajzom, és ha kellek nekik, úgyis hívnak.

Vagy mégsem így lenne? A karriertanácsadás azoknak szól, akik nem értik, miért nem keresik meg őket, ha egyszer beadták valahova a jelentkezésüket,  esetleg tanácstalanok, amikor önéletrajz vagy motivációs levél írására kerül a sor, főleg, ha ez idegen nyelven történik.

A karriertanácsadás során a következőket tudjuk nyújtani:

Önéletrajz- ill. motivációs levél írása, fejlesztése, javítása magyar és idegen nyelven (akár grafikai segítséget is tudunk nyújtani)
Álláskeresési stratégiák, módszerek személyre szabott megismerése
LinkedIn profil elemzése és kialakítása

Árak