Loading

Kikhez szólunk?

Scroll Down

Kikhez szólnak a glo coaching szolgáltatásai?

Hozzád, ha az alábbi típusokban magadra ismersz.

Egyetemista vagy és felelősen gondolsz a jövődre

Egy egyetemistának nagy valószínűséggel a nyelvtanulásban fogunk tudni segíteni. Számtalan olyan nyelvtanuló érkezik hozzánk, aki sok éve tanul nyelveket,  de áttörést soha nem ért el. Ennek a fő oka, hogy a mai magyar oktatási rendszer nem a gyakorlati képzésre helyezi a hangsúlyt. A glo coaching éppen ebben fog segíteni: hogy amikor 1-2 év múlva elkezdesz dolgozni, felszabadultan ülhess be az első pozíciódba (azaz ne okozzon gondot egy-egy üzleti szituáció kezelése, legyen az prezentáció, meeting vagy tárgyalás.)

Vagy éppen ne azért ne kapd meg a diplomádat, mert nincs meg a hozzá szükséges (szak)nyelvvizsga.

Nemzetközi környezetben szeretnél dolgozni

Már dolgozol, de megfelelő nyelvtudás hiányában olyan helyen, ahol nem szükséges az aktív idegennyelv-használat – viszont előbb-utóbb szeretnél egy olyan környezetbe váltani, ahol nemzetközi elismertségre tehetsz szert, előreléphetsz, és nem utolsósorban többet kereshetsz.

A glo coachingnál nem csak a hatékony nyelvtudás megszerzésében, de az állásinterjúra való felkészülésben, a pályázati anyagok megírásában, vagy akár abban is segíteni tudunk neked, hogy hova érdemes manapság pályázni.

Nemzetközi cégnél dolgozol, felelős pozícióban

Olyan cégnél dolgozol, ahol igen gyakran és folyékonyan kell megnyilatkozni idegen nyelven, akár meetingeken, vagy csak azért, mert a kollégáid nem beszélnek magyarul. A helyzetet sokszor nehezíti, hogy nem is élőben, hanem telefonon vagy videókonferencián keresztül folyik a kommunikáció. Az te is érzed, hogy ha jobban beszélnéd a nyelvet,  sokszor már eleve nyert ügyed lenne – ehhez viszont a nyelvi szolgáltatásainkra van szükséged.

Természetesen arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy egy nemzetközi cég egy kívülről érkezőnek kulturális sokkot okozhat: minden gyorsabb, nagyobb, változékonyabb, tele hárombetűs rövidítésekkel. Vagy hogy a (leendő) nemzetközi vezetőktől elvárnak bizonyos alapismereteket, melyet legtöbbször csak évek alatt lehet elsajátítani. Esetleg olyan elvárásokat támasztanak feléd, melyhez a szükséges eszköztárat nem biztosítják. Vagy ez mind egyszerre. Bármelyik fázisban is legyél, az üzleti coaching során meg fogjuk oldani a problémádat, de ha úgy látjuk, lehet, hogy inkább már a karriertanácsadást fogjuk javasolni.

Nemzetközi cégnél dolgozol, vezető vagy oktatásszervező pozícióban

Olyan nemzetközi cégnél dolgozol, ahol naponta használtok idegen nyelveket, de tisztában vagy azzal, hogy ez a munkatársaidnak gondot okoz, esetleg azt gondolod, hogy jól boldogultok, de sok helyzetben szükség lenne hatékonyabb idegen nyelvű kommunikációra. Sőt, az igény maguk a kollégák részéről is megfogalmazódott, de az eddigi, legtöbbször online nyelvtanfolyamok nem váltak be; esetleg próbálkoztatok személyes nyelvoktatással is, de az kevés esetben tudott a szakmai helyzetekre megoldást kínálni, ezért a lelkesedés egy idő után a kollégák részéről is elhalt.