Loading

Jelentkezés

Scroll Down

Helyzetfelmérés

A közös munka egy Helyzetfelmérő Interjúval kezdődik, melyhez a lenti elérhetőségeken/űrlapon lehet időpontot foglalni. A Helyzetfelmérő Interjú során kb. 30-40 perc alatt megnézzük, mit szeretnél fejleszteni, milyen szinten vagy a kívánt nyelvből, milyen esetleges egyéb körülményeket kell figyelembe venni, és hogy mennyire tudjuk elképzelni a közös munkát. Mi mindenképpen a személyes helyzetfelmérést javasoljuk, de preferenciáid szerint ez a lépés történhet telefonon vagy Skype-on is. A Helyzetfelmérő Interjú ingyenes és nem jelent semmilyen kötelezettséget.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

A következő lépés, hogy az igényeid alapján készítünk számodra egy Fejlődési tervet, melyet az egyeztetéstől 48 órán belül elküldünk neked emailben. Ha ez alapján úgy döntesz, hogy szeretnéd elkezdeni velünk a nyelvtanulást/tanácsadást/coachingot, akkor elérhetőségeinken van lehetőség további időpontok foglalására, attól függően, hogy mennyi időre szól az (első) terv.

 

Ha bármilyen kérdésed van,  vagy Helyzetfelmérésére szeretnél jelentkezni, keress minket telefonon, vagy küldj üzenetet a lenti űrlap kitöltésével, és mi legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.

+ 36 30 625 4920    glocoaching17@gmail.com

Hétfő-péntek 7:00-21:00, szombat 7:00-16:00 (Ha nem tudjuk felvenni, hamarosan visszahívunk.)